New - Norsk
27.01.2011

New - Norsk

Helgen 14. januar til 16. januar gjennomførte WFC det første korseminaret i 2011 i Karlstad på Scandic Winn hotell. Atter en gang et vellykket arrangement. Vi hadde både øvelsene og alle måltidene på hotellet. Vitols Edgars og Inez ,hans faste og fantastisk dyktige pianist fra Riga, stod for øvelsene. Operaprogrammet som WFC har fremført tidligere ble feid fort gjennom. Vitols konsentrerte seg om de to nye sangene, ”The Bartered Bride” og Polovtsian dances” sunget på originalspråket. Vitols og Inez fikk koret til å pugge teksten setning for setning. Avtalen var at han skulle ha ordnet lydskrift på disse notene, men der var nok oppstått en missforståelse, kanskje pga språket, så han hadde ingen lydskrift med seg. Han har imidlertid lovt å sende noter med lydskrift snart. Da vil dere få nye noter tilsendt. Sangerne tok imidlertid utfordringen på strak arm, og ved den siste gjennomkjøringen søndag formiddag lød det riktig bra. Morsomme sanger, synes vi. Vi gleder oss til å jobbe med disse 2 ungdommene igjen i juni i Riga om ikke tidligere. På seminar helgen 1. april til 3. april er de, imidlertid opptatt med egne kor.
Det ble ytret ønske om å få tilsendt linker til disse 2 sangene. Her er disse linkene. Håper de kan være til hjelp for dere ved innstuderingen.

Opening Chorus from the Bartered Bride


http://il.youtube.com/watch?v=E7Stg52_coI


Polovtsian Dances, Alexander Borodin
http://www.youtube.com/watch?v=FsTVF0Fu5_c&feature=related

Det er fortsatt mulig å bli med på seminaret I Karlstad, 1. til 3. april. Du kan bli med selv om du ikke skal med til Riga. Disse seminarene er både lærerike og hyggelige. Man treffer sangervenner og får instruksjon av profesjonelle dirigenter. Ta kontakt med kontoret hvis du ønsker å bli med.
WORLD FESTIVAL CHOIR
Adresse:
Post box 2018, 3202 Sandefjord, NORWAY
Phone +47 33 4 60 60 / Fax +47 33 42 60 61
E-mail: wfc@wfc.no

Back to the newspage